Om huset

Stenhus i Piemonte

Smukt beliggende baita (stenhus), bygget af lokale materialer, på et højdedrag 500 moh med udsigt over dalen og alperne. I baggrunden imponerende Monviso, 3841 m, som dominerende midtpunkt. Huset er en tidligere mindre vingård, hvor vinen er dyrket på stejle terrasser omkring huset, og hvor man også har haft en enkelt ko og en gris. Huset er roligt beliggende i gåafstand 20 min. til den lokale middelalderby Barge, hvor man kan købe friske grønsager hver formiddag og med markedsdag om torsdagen. I området er der rige muligheder for restaurantbesøg, cykelture, vandreture, mindre lokale skiområder og flere golfbaner indenfor 50 kms radius. Nyd enten den lokale vin Pinerolese eller kør 70 km til Asti, Barolo eller Alba. Torino 60 km er også et besøg værd.

Huset indholder 3 soveværelser, badeværelse, køkken og stor sydvendt stue med pejs.
Fra huset er der rigtig mange udflugtsmuligheder, til Middelhavet, spændende vinområder, eller nyd de velsmagende egnsretter på en af de mange restauranter i nabolaget.

Gå en tur ad den gamle sti fra Barge til klosteret La Trappa hvor du kan nyde en kold øl eller en is og hvor der en pragtfuld udsigt 900 moh over den flade Po-slette. Eller bliv hjemme i huset og nyd stilheden og udsigten fra en af de 2 solrige terrasser. Eller gør dig nyttig og kløv noget brænde.

Huset er ikke småbørnsvenligt på grund af de mange trapper såvel ude som inde – men lidt større børn vil synes at det er spændene at udforske ”junglen” på terrasserne bag ved huset.

Gasgrill, vaskemaskine, gaskomfur, køleskab med fryser, opvaskemaskine, ovn og mikroovn, kaffemaskine, caffetiere, elkoger, tørrestativ etc.

2 senge i nordværelset

2 senge i kælder ( Klar til sommeren 2012)

2 senge i sydværelset med udsigt til Alperne

Sovesofa i opholdsstue i alt 8 sovepladser.

Fjernsyn, radio, dvd, cd-afspiller

Intropris 550 EUR pr. uge fra 1. juli –> 18. august.

Uden for sæsonen 400 EUR før 1. juli og efter 18. august.

Medbring sengelinned og håndklæde.

22. marts 2020